
مقاوم سازی
مقاومسازی سیستمها به معنی استفاده از مجموعهای از ابزارها، تکنیکها و بهترین رویکردها برای کاهش آسیبپذیری در applicationها، سیستمها، زیرساخت و دیگر نواحی فناوری است. هدف مقاومسازی سیستمها کاهش خطرات امنیتی با حذف راههای بالقوه حمله و کاهش سطح حمله میباشد. با حذف برنامهها، applicationها، portها، دسترسیها، اختیارات و دیگر موارد اضافه، حملهکنندگان و بدافزارها فرصتهای کمتری برای ورود به اکوسیستم خواهند داشت.
مقاومسازی سیستمها به رویکردی علمی برای حسابرسی، شناسایی، بستن و کنترل آسیبپذیریهای امنیتی بالقوه در سرتاسر سازمان نیاز دارد. فعالیتهای مقاومسازی سیستمها به چند دسته شامل موارد زیر تقسیم میشود:
- مقاومسازی application
- مقاومسازی سیستم عامل
- مقاومسازی سرور
- مقاومسازی پایگاه داده
- مقاومسازی شبکه
هر چند اصول مقاومسازی سیستم کلی است، اما با توجه به نوع مقاومسازی، ابزارها و تکنیکهای مشخص به طور متفاوت عمل میکنند. لازم به ذکر است که علاوه بر مزایای معمول، مقاومسازی سیستمها از نیازمندیهای الزاماتی مانند PCI DSS و HIPAA نیز میباشد.
مزایای مقاوم سازی در سازمان
- ارتقا کارایی سیستم: برنامهها و توابع کمتر به معنی وجود خطر کمتر مسائل عملیاتی، پیکربندی نامناسب، ناسازگاریها و بهمخاطرهافتادگی است.
- بهبود چشمگیر امنیت: کاهش سطح حمله به معنی خطر کمتر data breach، دسترسی نامجاز، هک سیستمها یا بدافزار است.
- تسهیل حسابرسی و انطباق با الزامات: برنامهها و حسابهای کاربری کمتر همراهشده با محیطی با پیچیدگی کمتر به معنی شفافیت بیشتر و آسانتر بودن حسابرسی محیط میباشد.
شرکت سایا ارتباط آرن ، به عنوان یکی از شرکتهای پیشرو در ارائه خدمات امنیتی به سازمانهای داخلی و خارجی، با دسترسی به کادری مجرب، آماده ارائه خدمات زیر به سازمانها در زمینه مقاومسازی سیستمها میباشد:
- درک محیط و شبکه نیازمند به محافظت
- شناسایی و حذف آسیبپذیریهای امنیتی
- محافظت در برابر آسیبپذیریهای آینده